Termo tagplader

Hvilken termoplade skal jeg vælge til mit termotag og hvad er forskellen på dem?

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken termoplade der passer bedst til det projekt, du står og skal til at gå i gang med. Vi har derfor lavet en lille guide, der fortæller, hvilke egenskaber de forskellige termoplader har, så du kan træffe det rette valg. Vi har fire forskellige termoplader: RODENA, RIATHERM®, RIATHERM LUX og Click-step®. Denne guide vil forhåbentligt gøre dig klogere på, hvilken plade du skal vælge. Lad os dykke ned i det.

Er du stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl om, hvilken plade du skal vælge, eller har du helt styr på det nu, men mangler bare en materialeliste og en pris? Så skal du prøve vores termo tagberegner. Tagberegneren hjælper dig med at finde ud af, hvilke plader der vil være ideelle til din tagløsning, alt efter om du ønsker overdækning til en carport, en overdækket terrasse, en udestue eller en vinterhave. Når du har givet den de nødvendige oplysninger om produkt og inddækning, giver den dig en materialeliste samt en pris for dit projekt. Derudover har du mulighed for at få det hele leveret direkte til døren.

Vi håber, at vores guide og tagberegner kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og gøre din tagdækningsproces så nem og bekvem som muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon: 88 77 82 82 eller e-mail: kontakt@e-plast.dk og få en personlig vejledning omkring hvad der vil passe bedst til dit projekt.