Om e-plast.dk

Velkommen i vores univers af plast

På e-plast.dk finder du et helt univers af plast af høj kvalitet til gode priser – leveret direkte til dig. Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af plast til mange forskellige formål i hjemmet, i værkstedet eller i den mindre virksomhed. Vi vil være kendt for, at have et stort udvalg, hurtig levering og god rådgivning.

Nem adgang til specialplast

Vores målsætning er, at vi vil være med til at give forbrugere nem adgang til den alsidige, og til tider meget tekniske, plast verden. Plast er nemlig ikke bare plast, det kan bruges på uendeligt mange måder og er ofte et rigtig godt valg i forhold til miljøet og pengepungen. Tit er plast det bedste alternativ til eksempelvis glas, mere holdbart og robust end andre tilgængelige materialer og så egner det sig utrolig godt til, at blive bearbejdet på et utal af kreative og nye måder.  Det er faktisk kun vores kunders fantasi der sætter grænsen for hvad vores produkter kan bruges til.

Stor viden og bredt udvalg

Hos e-plast.dk har vi en stor viden om produkterne og vi vil gerne dele den med vores kunder, så de kan blive ligeså glade for plast som vi er.  Vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af gode kvalitets plastprodukter, såsom PLEXIGLAS® akrylplader, rør og stænger i mange forskellige størrelser, farver og overflader, de bedste termotage på markedet, tagrender, kontorstoleunderlag og meget meget mere. Gå på opdagelse i vores webshop og lad dig inspirere.

E-plast er aktive i 3 lande

E-plast er også aktive i Sverige og Norge. Det betyder at E-plast som samlet gruppe af webshops er leveringsdygtige i et bredt udvalgt af plastprodukter til det meste af Skandinavien. Vores brede sortiment dækker alt fra plastplader – både leveret i hele plader eller skåret på dine specifikke mål – Et bredt udvalg af rør & stænger i mange plasttyper samt byggeriprodukter som tagplader, herunder både termotag og trapeztag samt tagrender og meget mere.

Er du bosiddende i Sverige eller Norge?

  • Bor du i Sverige henviser vi dig til at besøge og handle via www.e-plast.se
  • Bor du i Norge henviser vi dig til at besøge og handle via www.webplast.no

Vi yder den samme gode service og deler gerne ud af vores store viden om plast på alle 3 webshops.

Vi står klar til at hjælpe

Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage. Vi har åben for telefonisk kontakt fra mandag til torsdag fra 08.00 til 16.00 og fredag fra 08.00 til 15.30 på 88 77 82 82.

Du er også altid velkommen til at skrive os en mail på kontakt@e-plast.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kom med indenfor i vores univers af plast - vi glæder os til at høre fra dig.