Fragt og levering

Vi leverer i hele Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne. Der kan eventuelt komme ekstra fragtudgifter på til ikke-brofaste øer. Vi leverer ikke til andre lande. 

Vores leveringspriser er:

Ordrer under 2500,- koster 99,- DKK

Ordrer over 2500,- koster 199,- DKK

Ordrer over 5000,- er fragtfri.*

*På udvalgte store plader vil der automatisk blive pålagt et fragttillæg på 2.500 kr. for levering med kranbil. 

 

Vi bestræber os på, at kunne give dig en leveringstid på 1-5 hverdage.

Du vil altid kunne se din fragtpris når du går til kassen.

 

Må din pakke stilles med eller uden kvittering på fragtbrevet?

Vælger du, når du går til din indkøbskurv, at transportøren ikke må stille din pakke uden en kvittering, så er det vigtigt at du er hjemme på leveringsdatoen. 

Hvis du mener det er ok at fragtmanden stiller din pakke uden kvittering, vil han stille den der hvor han skønner bedst. Her behøver du således ikke at være hjemme ved levering (bemærk dog at risikoen overgår til dig, når fragtmanden har stillet pakken hos dig uden kvittering).  

 

Vi benytter os af eksterne transportører til at levere dine varer til dig: 

Danske Fragtmænd og GLS

Alt afhængig af hvor stor og tung din pakke ender med at være, sender vi med enten GLS (mindre pakker) og Danske Fragtmænd (alle andre pakker). 

Hvis din pakke er mest passende at sende med GLS, vil du få en mail direkte fra GLS omkring de nærmere detaljer for hvordan og hvornår du får dine varer leveret. 

Hvis din pakke er for stor til at sende med GLS, vil den blive sendt med Danske Fragtmænd. Her vil du få en mail med en estimeret leveringsdato, og nærmere information omkring leveringen, direkte fra e-plast.dk.

 

Særligt om levering til koloni- /haveforeninger og sommerhusområder

En stor del af vores varer leveres med vognmænd, som ankommer med sættevogn. Det betyder, at de kan have svært ved at komme frem på smalle steder og områder med ringe tilkørselsforhold.

Det er derfor vigtigt, at du angiver på ordren hvis den skal leveres til en haveforening, sommerhus eller ligende, så vi kan adviserer vognmanden på forhånd. Respekter venligst en vognmands beslutning om, hvor det er forsvarligt at foretage levering. Ofte er nærmest mulige leveringssted den nærmest beliggende p-plads eller vendeplads.

Angiv venligst også et telefonnummer i forbindelse med bestillingen, som vognmanden kan bruge til at kontakte dig på.