Fragt og levering

Vi leverer i hele Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne. Der kan eventuelt komme ekstra fragtudgifter på til ikke-brofaste øer. Vi leverer ikke til andre lande. 

Vores leveringspriser er:

Ordrer under 2500,- koster 99,- DKK

Ordrer over 2500,- koster 199,- DKK

Ordrer over 5000,- er fragtfri.

 

Vi bestræber os på, at kunne give dig en leveringstid på 1-5 hverdage.

Du vil altid kunne se din fragtpris når du går til kassen.

 

Må din pakke stilles med eller uden kvittering på fragtbrevet?

Vælger du, når du går til din indkøbskurv, at transportøren ikke må stille din pakke uden en kvittering, så er det vigtigt at du er hjemme på leveringsdatoen. 

Hvis du mener det er ok at fragtmanden stiller din pakke uden kvittering, vil han stille den der hvor han skønner bedst. Her behøver du således ikke at være hjemme ved levering (bemærk dog at risikoen overgår til dig, når fragtmanden har stillet pakken hos dig uden kvittering).  

 

Vi benytter os af eksterne transportører til at levere dine varer til dig: 

Danske Fragtmænd, Frode Laursen og GLS

Alt afhængig af hvor stor og tung din pakke ender med at være, sender vi med enten GLS (mindre pakker) og Danske Fragtmænd eller Frode Laursen (alle andre pakker). 

Hvis din pakke er mest passende, at sende med GLS, vil du få en mail direkte fra GLS omkring de nærmere detaljer for hvordan og hvornår du får dine varer leveret. 

Hvis din pakke er for stor til at sende med GLS, vil den blive sendt med Danske Fragtmænd eller Frode Laursen. Her vil du få en mail med en estimeret leveringsdato, og nærmere information omkring leveringen, direkte fra e-plast.dk.