Vi tilbyder projektservice 

Står du over for et større projekt eller er du ved at påbegynde et? Så er e-plast.dk klar til at levere professionel og pålidelig projektservice. Vi er her for at hjælpe og vejlede dig, så dit projekt kan blive til virkelighed. Vores dedikerede team af eksperter inden for plast vejleder dig på bedste vis med projektløsninger, der opfylder dine specifikke behov og krav. Med vores omfattende erfaring og ekspertise kan vi håndtere projekter af enhver størrelse.

Vores brede udvalg af kvalitetsplastprodukter, kombineret med vores viden og dygtighed inden for plast, gør os i stand til at levere løsninger, der overgår forventningerne. Vi er stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Udover vores omfattende udvalg af kvalitetsplastprodukter kan vores team også bidrage med viden om de nyeste trends og teknologier inden for plast. Vi holder os konstant opdateret for at kunne levere innovative og bæredygtige løsninger til dine projekter.

Kan du ikke finde netop det produkt du søger på vores hjemmeside? Så kan vi via vores store europæiske plastnetværk håndtere de fleste forespørgsler. Om det er krav med specielle farver eller plast med unikke egenskaber til komplekse applikationer, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Når du vælger e-plast.dk som din projektservicepartner, kan du være tryg ved, at du samarbejder med en pålidelig virksomhed, der prioriterer kundetilfredshed og kvalitet meget højt. Vores mål er at sikre, at dine behov og forventninger imødekommes på bedste vis. Du kan også tjekke vores anmeldelser ud på Trustpilot HER.

Tag det næste skridt mod at realisere dit projekt. Kontakt vores projektafdeling i dag for at drøfte dine projektbehov og få et uforpligtende tilbud, samt få råd og vejledning til det rette produktvalg til dit projekt, så vi sammen kan gøre dine drømmeprojekter til virkelighed.

Kontakt os på tlf.: 88 77 82 82 eller mail: kontakt@e-plast.dk. Du kan også blot udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi ser frem til at være din projektservicepartner og bidrage til realiseringen af dine plastprojekter.

Har du prøvet vores tagberegner?

Står du over for et kommende tagprojekt? Så er vi her for at hjælpe dig! Vores tagberegner giver dig hurtigt og nemt et omfattende overblik over, hvilket termotag der bedst passer til din specifikke tagløsning, uanset om det drejer sig om en carport, en overdækket terrasse, en udestue eller en vinterhave.

Ved hjælp af vores tagberegner kan du opnå en samlet pris for dit tagprojekt og hurtigt få indsigt i de nødvendige materialer, der skal anvendes. Ud over det kan du vælge at få hele pakken leveret direkte til din dør.

Her er en hurtig guide til vores tagberegner:

  1. Vælg dit projekt: Start med at vælge den specifikke tagtype, der bedst passer til dit behov.

  2. Vælg din foretrukne termoplade: Vælg den termoplade, der opfylder dine krav, vælg derefter din konstruktion og indtast længde og bredde på dit tag.

  3. Vælg inddækning: Angiv, om du har brug for inddækning eller ej.

  4. Få en materialeliste og samlet pris: Efter valgmulighederne præsenteres du for en detaljeret materialeliste og en samlet pris for dit projekt. Du kan derefter trykke på den grønne knap 'Tilføj til kurv'.

  5. Gå til kurven: Klik på kurven øverst i højre hjørne, hvor du kan redigere i din kurv/materialeliste og derefter fuldføre dit køb.

Med vores tagberegner kan du let og bekvemt planlægge dit tagprojekt og sikre, at du har alle de nødvendige materialer til rådighed. Hos e-plast.dk er vi dedikerede til at give dig den bedste oplevelse og hjælpe dig med at realisere dine tagdrømme.

Du kan komme direkte til tagberegneren ved at klikke HER.

Har du yderligere spørgsmål til dit nye tagprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: 88 77 82 82 eller via e-mail: kontakt@e-plast.dk. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig gennem dit tagprojekt.

Kontakformular

Du kan også udfylde vores kontaktformular herunder, hvor du kort beskriver dit projekt, og så kontakter vi dig herefter.

Kontaktoplysninger

Kontakt politik

Ved at kontakte E-plast.dk accepterer du, at vi gemmer de oplysninger, du sender til os i vores system. Vi opbevarer og behandler kun data i den periode, der er nødvendig for at imødekomme din forespørgsel. Du kan læse vores persondatapolitik her.