Prismatch

Vi er temmelig sikre på, at vi har nogle rigtigt gode priser og vi vil så gerne have at du som kunde oplever det samme. Derfor har vi valgt at tilbyde dig Prismatch.

Prismatch betyder, at vi giver dig varerne til den samme pris, hvis du, mod forventning, skulle finde de samme varer billigere hos en anden dansk webshop.

Prismatch aftale skal indhentes hos os før du gennemfører købet på vores webshop og du skal bare skrive os en mail med dokumentation for, at du har fundet de helt samme varer billigere på en anden dansk webshop. 

Vi vurderer din mail hurtigst muligt efter vi har modtaget den og vender tilbage til dig. Såfremt vi kan tilbyde dig prismatch fremsender vi dig en særlig rabatkode du skal benytte når du gennemfører dit køb. 

Skriv til os på kontakt@e-plast.dk

 

Følgende skal være opfyldt før vi kan tilbyde dig Prismatch:

- Prismatch gives kun før et køb er gennemført på vores webshop. Det er ikke muligt at få prismatch hvis du har købt din vare et andet sted og bagefter finder ud af, at vores priser var billigere. 

- Prismatch gælder på præcis den samme vare, altså ikke lignende produkter. Det skal være produkter fra samme leverandør og i samme mål, tykkelser og kvalitet. 

- Prismatch gives kun hvis du kan dokumentere, at prisen hos en anden webshop er lavere. Det kan f.eks. være via et skriftligt tilbud fra dem eller et billede af produkt og pris fra en anden webshop. Send os det i en mail på kontakt@e-plast.dk.

- Prismatch gives ikke på varer som er ekstraordinært nedsat eller på tilbud hos en anden webshop midlertidigt, tilbud i begrænset antal og lignende. Dvs. det skal være den almindelige listepris der tages udgangspunkt i.

- Dokumentationen skal indeholde varens pris, hvor den kan købes og datoen for tilbuddets gyldighed.

- Varen skal være på lager hos konkurrenten og der skal være annonceret for prisen – derfor gælder personlige tilbud ikke.

- Prismatch kan først udløses hvis du køber for over 1000,- i alt. Vi kan desværre ikke tilbyde prismatch på ordrer under 1000,- i ordreværdi. 

- Prismatch gælder kun priserne fra andre danskejede webshops og skal være omfattet af danske regler for garanti, told, moms og forbrugerbeskyttelse.

- Prismatch gives ikke på tilbud som kræver medlemskab, auktion eller kommer fra en grossist.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan tilbyde dig prismatch, er du altid meget velkommen til at skrive os en mail på kontakt@e-plast.dk og så vil vi vurdere det og vende tilbage til dig hurtigst muligt.